INDUSTRIGRUND

STABILA LÖSNINGAR FÖR SVÅRA PÅFRESTNINGAR

hårda lösningar för svåra behov

INDUSTRIGRUNDER

En industrigrund kan bestå av ett ytskikt hårdbetong, ovanpå konstruktionsbetongen, för att förstärka ytan.

En industrigrund utsätts av naturliga skäl för större påfrestningar än ett vanligt betonggolv. Därför behöver betongen vara mer beständig. Denna förutsättning kan avgöra såväl nödvändig tjocklek på betongen, som vilken typ av armering som är mest optimal att använda.

Påfrestningarna industrigolvet utsätts för  kan vara mekaniska, eller bestå i att golvet utsätts för spill av oljor, kemikalier, eller i värsta fall frätande syror. Därför är det av yttersta vikt att golvet är väl förberett för att stå emot alla de de påfrestningar som riskerar att skada och i värsta fall förstöra betongen.

Vi kan industrigolv
Ett Industrigolv kan bestå av vanlig stålglättning av yta (slipad yta), eller ett ytskikt av hårdbetong, för att förstärka ytan. Vilket som passar er industri bäst, kan vi hjälpa dig att komma fram till.

Kontakta oss, så berättar vi mer om våra industrigolv och vad vi kan göra för att göra ert golv så beständigt som möjligt. Du kan nå oss antingen via telefon 08-779 42 00, eller genom att fylla i och skicka kontaktformuläret.